aku fobia..aku fobia..


gila aa tadik aku g tgk cita phobia 2...aku tak suka la weh cita antu..aku leh tak tido seminggu woo kalo tengok..tadik aku tgk sambil tutup mata ja...rugi woo kalo tgk cita antu ngan aku..hahaha..sila sayang duit anda dan jangan ajak aku tengok wayang cita antu plus seram nak mmpus..aku memang takkan bukak mata..siap leh sembang2 dengan diri sendiri kalo orang sebelah tak layan aku..huhuhu...gila kan??

kalo nak banja aku tengok wayang sila la blanja aku tengok cita romantik komedi ke,cite katun ke..memang aku layan abis la...korang akan berpuas ati kalo ajak aku layan cita cmtu..hahaha...aduss cmna aku nak tidoq nih...

eh nak ke aku review cita tadik?cmna aku nak review kalo tengok pon sipi2 je..aku tengok dia punya translation ja tadik..hahahah..yang len suma aku katup mata..gila toi.yang aku takle blah yang orang makan orang la..aku ngeri woo part tuu..

yang anak dia mati dalam bonet keta pon aku takut jugak..aku nak terkeluaq jantung da tadik sebab tengok cita cmtu (tak tengok pon)aku naik gila katup tinga ngn mata..hahahah...cmna nak katup tinga ngan mata ntah...punya gelabah bewak aku tadik...

ok la aku malas nak merapu meraban da ni..aku rasa aku nak kurang kan tulis short form dalam aku nya blog sebab tadik aku jawab exam banyak gila aku tulis short form..(ketas esei la).huhuh...kalo tengok aku tulis short form sila babab laju2 kay?

p/s:aku nak tidoq cmna ni weh??

10 comments:

Privacy_Resident on November 6, 2009 at 3:07 AM said...

eeeeeeeeeeeeeeeeeeee ada hantuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu~

violetless on November 6, 2009 at 3:48 AM said...

waaaaaaaaaa....jgn aaa..nak p kencin pon tak brani ni..

atiQah adNan on November 6, 2009 at 8:25 AM said...

sama la kitaa...
akak pUn takut juga..
sebab tU takkan sekali-kali-kali-kali tengok citer anttuuu..

asna cute on November 6, 2009 at 8:43 AM said...

tgk xbley kan? klu dgr boley kan kan kan hehe ;)

cik intan (◡‿◡✿) on November 6, 2009 at 9:40 AM said...

.wuu i pun takot antu T__T

violetless on November 6, 2009 at 1:12 PM said...

atiqah adnan: tula...tanak la pegi tgk cite antu da malam2...aik??akak tgk wayang jugak semalam??adui..tak nmpak pon...

asna cute: semalam tu gelabah bewak nak tutup tinga ngn mata...dengar pon takle wooo..

cik intan: takut jugak woo..

cathenclox on November 6, 2009 at 10:26 PM said...

aku nk tunggu twilight saga: new moon.. tp ntah konfem ke x tayangan tu..

violetless on November 6, 2009 at 11:12 PM said...

jom tgk ngn aku jom..ko banje..hahah

Cik Rara on November 7, 2009 at 1:34 PM said...

violet..baik2 tdo tuhh..haa...tkott... :D

violetless on November 7, 2009 at 5:13 PM said...

cik rara temankan la...tak kire!

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010