uih best!! episod 1


gilalala punya malas nak update blog disebabkan masalah2 yang tak dapat dielakkan sbb aku amatla banyak assignment..bukan aku suka2 nak diamkan diri dari donia blog ni..aku sangat sayangkan blog aku n follower aku..tak sangka ada gak orang nak baca blog aku..timaseh2..ni aku baru nak update la ni...

ok ni aku nak cita pasal aku g sabah aritu..baru nak cita..da lama balik pon tak tertaip jari aku kat keyboard ni..meh aku nak cita keperakan(not negeri perak ye) aku naik kapal terbang..wahahah..masa naik tu punya la gayat. da sampai atas best plak aku rasa..terasa aku cm nobita..hahahah..ya la doraemon kan slalu bawak nobita main atas awan..aku pon menunjukkan keperakkan aku dengan menangkap gambar awan bebanyak sampaila apek sebelah aku tego "is dis ur 1st time?"eh apek ni..sukati aku la nak tangkap gmba bbanyak..hahah..tgk jela..aku malas nak letak capion yang ntah pa2..haha
waaa santeknyaa...tetiba aku kagum..hahah
ni area mana ntah..sekeliling klia tu kot...
ni la aku makan dalam kapal terbang..mesti korang cakap aku jakun kan nak tunjuk sini kan?biala..hahah

p/s:japg aku update pasal kat sana lak..

11 comments:

atiQah adNan on October 14, 2009 at 10:50 AM said...

akak tak penah naik kapal terbang..

violetless on October 14, 2009 at 10:57 AM said...

akak g huneymoon akak naik kapal terbang..tempah la awal2..sy tempah sebulan awal..kena rm 150 ++ je kak..

cik intan (◡‿◡✿) on October 14, 2009 at 12:10 PM said...

.nk tmpah utk 5tahun lagik boleh x?
.waaaaa sgt envy T__T

.i x penah naek kapal terbang lagik T__T

violetless on October 14, 2009 at 12:51 PM said...

hahah..cik intan ni...
boleh je pon nak tempah..tapi tak tau la valid ke tak..hahah..

mesti yang tersayang sponsor nnti...

cik intan (◡‿◡✿) on October 14, 2009 at 1:24 PM said...

.cheh!
.bayar sndirik kot
.malas hrp duet org laen~
.lalalala~

cathenclox on October 14, 2009 at 3:55 PM said...

oit..nnt buleh la aku tumpang hang gi sabah.. kita beriba.. jimat cket tmbg flight..akakaka

violetless on October 14, 2009 at 6:57 PM said...

cik intan:bagos2..heee...boleh la cik intan sponsor i skali..heheheh

catnenclox:aku nak riba ang??paha aku kematu la pas turun nnti..hg la riba aku..wahahah

Fyda Abd Rahman on October 16, 2009 at 4:47 PM said...

mak aiihh.x berani nak naik flight dah.asyik muntah+pening.haha

violetless on October 16, 2009 at 5:49 PM said...

yeke??hahaha..sy ni gayat orgnya tapi da naik ok plak..

zatil hidayah on October 17, 2009 at 12:28 PM said...

bes aaa nek flight...
aku ari tuh pegi uk... kematu bontot... 13 jam, transit dubai 5 jam..
huahuahua.. tp bes gile... makan, ko mintok je die bg ahh..
dah laaa pramugara ncem2.. hahaha...
tp memang bes tgok pemdgn kat bawoh.. :))

violetless on October 17, 2009 at 1:12 PM said...

cik zatil..hg tu p uk boleh plak balik sini balik.hg dok la lelama sket..p melancong ka...

bab pramugara mmg la aku tak leh tahan..punya la ensem tahap gaban..aku tergoda weh masa dia senyum kat aku...hahaha...

tula pasal..aku yang gayat tahap bewak pon leh tgk bawah dengan muka kool abes..hahah

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010