timaseh sebab tidorkan aku balik...


salam...ttbe je kan..slalu main redah je tulis...aku tak tau nak tulis ape sebenarnya...sesapa yang penah sebilik ngan aku mesti tau aku ni kuat ngigau..kadang2 sampai kawan aku kecik ati sebab ingat aku marah diorang padahal aku ngah ngigau masa tu...huhuh

si moksing merangkap kawan sebilik aku (sila sengih nmpak gg pandang aku masa baca ni ye moksing) slalu tidorkan aku balik kalo aku ngigau bukak2 mata sambil tnya2 dia..seyes aku tak sedor langsung..tu pon dia cita balik...aku ngigau kalo badan aku terlampau penat n banyak pikir sebelum tido macam slalu pikir nak pakai baju ape esok..hehe..(suma pompuan cm aku ni rasanya)..so malam2 aku terbangun sambil mulut ngomel2 cakap nak pakai baju ape esok..huhuh..masa tu mata terpejam la..

sama la cm farah (budak bilik aku jugak)..dia ni pon slalu terkejut dengar aku ngigau mula2..penah skali aku ngigau cam orang tengah marah..n then dia tnya aku jawab la aku tak sedar pon ada cakap pape...hahaha..kalo aku baru bgn tido ke,tgh tdo terbangun ke,jangan la terasa...haha..aku tak sedar pon..jangan la tnya apa2..abes kantoi nanti..

aku nak mintak mahap ye kalo aku ngigau2 kaco korang tido ye...uuuu

aku risau jugak..nak gak ilangkan ngigau nih..nti kang lari lak laki aku nanti kang sebab bini asik ngigau panggil nama orang lain..hahahah...

p/s: sila la kelik aku nya nuff weh...aku nak beli dress ni..huhuhu...2 inggit mana leh beli dress weh...sapa kelik gtau..aku p terjah balik..

7 comments:

Jijahh @ f.k on October 28, 2009 at 9:06 PM said...

isk ... kronik tahap gaban nihh .. ape kata cuba cara ini .. sblm padam lampu mlam tu ...
1) sila pilih baju yg hendak anda pakai esok hari nye ..

2) sila strika baju itu siap siap n gantung kan leklok ...

3) tido dengan tenang ye .. jgn lupe baca doa ape yg patut ...

soo dengan cara ini otak anda akan relax n rasanya tak ngigau lagi dah kot ...

selamat mencuba ...

violetless on October 28, 2009 at 9:21 PM said...

hahahahahahahahahahahaha...akak jijah oi....cara yang bernas.....

mmg cmtu la...mmg boleh cuba nih...tak ngigau pasal baju ngigau pasal kak jijah...cmna?

cathenclox on October 28, 2009 at 11:18 PM said...

dasat ko..aku da lame xngigau.. ye ar.. da tido sorg2 kat bilik.. kalo aku ngigau pon,tade org tahu and tade org yg sudi menceritakan kembali.. kah3

erm..aku tade la pikir esok nk pakai baju apa.. memandangkan baju kelas aku adalah uniform,mmg xleh pilih2 la.. 2 helai tu je la yg ada.. len la kalo nk gi ngedate.. malam da pilih baju apa nk pakai, tp esoknye tu, pi tukau baju len ag..hahahaha

aku click ko nye nuff.. ko click gak ar ak pny.. click byk2..refresh byk2 bia kua ads yg berbeza2..baru byk cket income.. aku ag rm27 ag..haha nk taw tips? ko bukak blog ko,tp ko jgn sign in ag.. ko click puas2 dulu ko nye ads.. pastu, ko restart modem tenet.. haa.. abes citer.. income pon masyukk!!

violetless on October 29, 2009 at 12:04 AM said...

hahahaha..ala aku ni ami mana aaa aku sedor..mu ada ubat ka??

aku nk p klik la ni weh..tggguuuuu...

ooo cmtu ka dia nya trick..kalo cmtu aku ari2 click aku nya nuff la..

cathenclox on October 29, 2009 at 12:19 AM said...

camtu la..tp jgn sampai nuffnang tahu.. kang xpasal2 dia tarek balik glitteri tu baru tahu..hahahaha

Cik Rara on October 29, 2009 at 3:29 PM said...

ngigau bse je xpe..jgn jalan..bhye ouhh.. :)

violetless on October 29, 2009 at 4:54 PM said...

cathenclox: huhuhuhu....yaka?aku diam2 da ni..

cik rara: naseb baik ouh tak jalan...

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010