sebenior giveaway...sapa nak?


this is sticky mode..sila skroll down tuk entry yang terbaru


aku da balik sabah ni..ada sebenior sket tuk korang..nak ke??sebenarnya aku nak bg 3 kepada follower aku yang terchenta tpi lagi 2 termasuk dalam beg mak aku...bila da masuk beg mak makanya lesapla mak bagi sedara2...sory syg suma takde rezeki..

disebabkan ada satu je..terpaksa bagi kat sorang jela...nak ke?tanak takpe...
sape2 yang jadi pembaca ke 1757 sila print screen anda and then emel it to me at violetrblue.red@gmail.com.

kristal pink bersulam ungu..ungu wajib ada...santek je aku nengok..heheh..

p/s:arap yang dapat ni pompuan la ye...kalo laki bg la mak ke makwe ke..

34 comments:

~claizani~ on October 16, 2009 at 6:20 PM said...

waa...lambat lagi ooo..2057???
hehe.akan ku bukak tetiap ari utk mnmbh bilgn..hehe

violetless on October 16, 2009 at 6:29 PM said...

hhahahha..kenala bersaba wahai cik cla..heheheh...

Farhah Zaidah on October 16, 2009 at 7:57 PM said...

hehe..cantik la kaler 2...

Amietz @ f.kay on October 16, 2009 at 9:58 PM said...

siapa laa yg bertuah tu ekk ...

violetless on October 17, 2009 at 12:04 AM said...

farhah:mestila santek kalo ada warna ungu..hahahah...

amietz @f.kay: kita tgk sape yg kena...hahah

cottoncandy on October 17, 2009 at 12:08 AM said...

mmg lama lg..
tp lawa
huu~

HonEyBuNNy on October 17, 2009 at 1:45 AM said...

apa???2057.....ihihi..ne bli ktna??kk kah??uhuuhu.....g mana lg sabah??ila ritu round 1 sabah...semua dah g..iihihi

Anonymous said...

cmne nak tau aku ni pembaca ke berapa?

Privacy_Resident on October 17, 2009 at 6:37 AM said...

kalo aku dapat nak bagi kat sape? haa

miss izan on October 17, 2009 at 9:32 AM said...

adehhh...
baru 1389!

violetless on October 17, 2009 at 10:38 AM said...

cottoncandy:hehehe..lama sket sbb nak suh kamudan kamu masuk blog ni tetiap ari..hahaha...

honeybunny:beli kat sabah la cik ila..hahhah...aritu tak sempat nak round suma tempat sbb takde masa...

anonymous:kan kat sebelah kanan tu ada nombor yang sy tulis datang la lagi tu..tu nombor awak yng ke berapa...heheh

private_resident: e;eh kan cik topex ada ehem2 kat cik izan..adiahkan dia..hehehe..ampooooooonnn cik izan.hahah

miss izan: saba2...sapa yang saba mesti dia dapat..hahah

chipsmore on October 17, 2009 at 11:08 AM said...

saya nak! ;)

violetless on October 17, 2009 at 11:25 AM said...

chipsmore: sile la dtg sini slalo tmbah bilangan ye..sambil2 tu klik iklan skali..huhu

cathenclox on October 17, 2009 at 11:42 AM said...

woiii..santekk...

musti ko nak kasi aku free je kan without 2057 thing tu..hahak tp aku ase,musti yg 2gelang dalam beg mak ko tu adalah salah satu aku punye.. hihihi..

kene alert ngan 2057 ni..haha

zatil hidayah on October 17, 2009 at 12:23 PM said...

aku nokkkkkkkkkkkkk!!!!!

violetless on October 17, 2009 at 12:41 PM said...

zatil..hg nak ke?sila la masuk belog aku tetiap ari..hahah

violetless on October 17, 2009 at 1:29 PM said...

cathenclo:hg tu sila alert sket ye..hg tu da la jarang2 masuk blog aku (tul tak tekaan aku nih??hahaha)

Farhah Zaidah on October 17, 2009 at 2:01 PM said...

emm..tp may b gak sbb pink 2 mnyerlahkan ungu..hehe

violetless on October 17, 2009 at 2:43 PM said...

ni mesti suka kaler pink nih..

Daud Mili on October 17, 2009 at 9:44 PM said...

pandai kamu promosi blog kamu....salam kenal...~~

izzahyus0f on October 17, 2009 at 11:27 PM said...

yg ke 2057.??...yg view blog br jek 1410 (bt ms ni)..lmbt lg ker cik dayah oi..

violetless on October 18, 2009 at 5:47 AM said...

daud mili:heheheh..salam kenal jugak...ala biasa je...sape yg btuah tu dia la yang dapat...

izzahyusof:hg silala masuk tetiap ari bg bilangan tu bertambah ye..

Ivo Serentha and Friends on October 18, 2009 at 5:58 AM said...

Compliments for your blog and pictures included,I encourage you to photoblog,

http://photosphera01.spaces.live.com

Greetings from Italy,

Marlow

chipsmore on October 20, 2009 at 8:59 PM said...

klik iklan anda ;)

violetless on October 20, 2009 at 9:10 PM said...

jap2 nak klik iklan cik epal lak...

Fyda Abd Rahman on October 21, 2009 at 1:08 PM said...

mak aiihh.lama betul nak tggu.
kalau mcm tu setiap saat setiap masa tggu jer arr.hehe :))

ehhh.x nak kena bisul kat tgn!
so, sy takut lalu click kat iklan awk tu.hahaha :))

violetless on October 21, 2009 at 7:24 PM said...

hahahaha...tau takut...hahahah..thanks ye kli..

ala kena la saba bbyk...tapi ramai pulak komplen nombor tu byk sgt..nnti sy tukakan nombo tu ye..

Cik Cookie on October 24, 2009 at 7:30 PM said...

CC 1581

sedeyy...

violetless on October 24, 2009 at 7:37 PM said...

ala kak cc jap je lagik..hahaa

cik intan (◡‿◡✿) on October 28, 2009 at 11:53 PM said...

.dapat 1757
.tp ramai plak yg dapat same
.cmne ni
.nk gelang tu T____T

violetless on October 29, 2009 at 12:19 AM said...

cik intan..anta je...maybe sy akan bg adiah lain kepada sesapa yang anta lmbat tapi nmbo sama..

Privacy_Resident on October 29, 2009 at 1:12 AM said...

alahai terlepas! hhaha kalo photoshop bley? haha

Privacy_Resident on October 29, 2009 at 1:12 AM said...

alahai terlepas! hhaha kalo photoshop bley? haha

violetless on October 29, 2009 at 2:13 AM said...

banyak la nak photoshop2..tula tak rajin bukak..kan da terlepas..huhuh

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010