naseb bek wey!!


naseb bek aku tak ketagih fesbuk wey, n permainan yang ada dalam tuh..bukan aku tanak ada desbuk..aku da ada da pon tapi aku lupa dia nya password n username..hahaha..bukan alasan ye tapi mmg btl aku lupa..kalo aku ingt aku rasa aku ngadap aku nya fesbuk la ari2 pastu tak bt assignment yang melambak2..walaupon ni da study week tapi aku nya assignment lom submit sepenuhnya lagik...n lecturer baik ati suh submit dalam minggu study week n masa exam paper diorang..

bayangkan la yang assignmen kitorang lebih dari 11..tu yang aku kira la..yang aku tak kira??suma kena guna kekreatifan otak nak bt suma tuh..gila tak gila sangat la..aku tensen tak reti nak bt semalam sampai la aku terjerit2 cam ungka terkena sambal belacan mak aku!dasat kan??ha tula jadik bila aku tensen tak reti nak bt keja..huhuh...

aku ketagih ngn blog je sekarang..tapi tak ketagih sangat kot (apa la ayat aku ni)..aku suka baca apa yang korang update..gila besh sampai aku kadanag2 tak terkomen sebab tak tau nak komen pa...ok aa aku da mula sakit perut balik..nk p mandi sat...ngantuk wey mengadap keja yang aku tak tau bila nak siap nih..

p/s:bila aku nak balik umah ni...rindu da kat mak ni...

11 comments:

chipsmore on October 25, 2009 at 3:43 PM said...

g je la belek kalau nak balek jumpa mak..haha

cik intan (◡‿◡✿) on October 25, 2009 at 4:03 PM said...

.kem salam mak ;)

violetless on October 25, 2009 at 4:17 PM said...

chipsmore: takdak duit la nak balik....tula umah jauh..penang sana nu...

cik intan: nnti sy tepon sy kem salam la ye..huh

Jijahh @ f.k on October 25, 2009 at 5:07 PM said...

laaa .. sabo je laa ... abish kalo dah ngadap blog jer .. bila nak siap keje ni ?? baik pi siapkan semua dulu ... kang layan laa blog sampai ijau biru ....

Ir Takamine Kyomaro on October 25, 2009 at 5:36 PM said...

hahaha ak yg gila fesbuk ni

miss izan on October 25, 2009 at 9:04 PM said...

hahaha...
sama la kite. tapi aku da balik rumah dah ;P

Cik Cookie on October 25, 2009 at 9:04 PM said...

Mula2 Cik Cookie excited gak nak main Farmville dalm Fesbuk tu tapi tahan gak diri takut jd cam The Sims.Addicted weh/Kj xjalan.hohohohhoho

cathenclox on October 25, 2009 at 10:14 PM said...

hohooh ko cam perli aku aje bila sebut2 game lam fesbuk.. haha aku xper ar..da abes final exam.. ko tuh.. stady2 nuh..jgn memalas..hahaha

violetless on October 26, 2009 at 1:20 PM said...

jijahh@f.k:kan da kena marah..hahahah...yela2 nak bt la ni..

ir takamine kyomaro:ko ape2 pon gila...

miss izan: sy balik lmbat lagi..doiyai..

cik cookie: hahahah..main time keje la tu cik cookie tu..

cathenclox: laa ko terasa ke?wahahaha..seb bek ko terasa..

HonEyBuNNy on October 27, 2009 at 7:08 PM said...

waaa...ila pn skrg ketagih fesbuk la...tu yg jrg2 hupdate blog..da xketgh sgt dgn blog...hiihiih...nway...gd luck tau

violetless on October 27, 2009 at 11:19 PM said...

patutla pon..ingtkan bz study...hahah

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010