beeeeee~~~


im busy as beeeeeee.....

im busy wif final exam that peeping me around da corner...waaaa..takut woo pointer jatuh...(da takut tak reti2 nak study?)hahah...aku still messing around doin my assignment..i had tonnes of assignment and still attched by them..ada lagi 2 tak siap lagik...bayangkan sem ni ada banyak gila assignment..ada berbelas2..adoila..

napa aku still berblogging??sbb ni jela cara aku nak ilangkan tensen..baca blog korang yang kadang2 leh bt aku gelak terguling2 atas katil terchenta aku tu...aku tak men fs,fesbuk,tagged or sewaktu dengannya..so aku bukak je blog aku neh..

.................................

on the other different part..
what would u do if u have to run away from someone that u dont want to lose at the 1st place?
what would u do if some1 that u knew totally change n become "mat jiwang geli2".i hate "mat jiwang geli2".aku sangat2 la geli..so tolong jangan ym aku dengan ayat yang geli yang amat...aku sangat tak suka ye kalo nak samakan aku dengan bulan bintang suma..tu bukan la aku nak layan suma tu..

aku jugak takkan layan yang nak majuk2 pas tak dapat nak manja2 ngan aku.thats not manja ye!that ngada2!nak suap2 la..ei!ingt skrin laptop aku ni leh sua tangan n then kua tgn aku yg penuh nasik tu kat skrin ko ke??gile ke ape?so takyah nak majuk sbb ko tau bnda tu impossible tuk dibuat..n i'm not the kinda girl yang purak2 bt cmni "ok2 bukak mulut nak suap...aaaa" dalam ym ye...eee tak suke la...

kalo ko baca blog aku, sila terasa ye..aku tak angkat kol,tak balas msj.sila paham aku tak suka diganggu ye..takyah la nak antar msj ko takle lena la sbb aku..sbb bukannya ko contact aku slalu pon..so i think i can say.."get out from my life!"

by the way..he's not HIM(the one that i love a lot few month ago)..this man totally not HIM..

p/s:sorry ye kengkawan yang kena baca ni..if happen he's reading my blog(u know who u are) plzz get a life.nuff aku still 2 hengget la weh..klik smpai lebam weh..n i will kelik u back sampai lebam jugak wpon bz dgn exam..heheh

6 comments:

Cik Sri on October 30, 2009 at 9:23 AM said...

sabar je la
dgn ape yg berlaku..
sy jiwang tp tak sgt2 jiwang..
hehe..
iye la,dgn berblogging leh ilang tension even assgnment byk menanti
:p

Cik Cookie on October 30, 2009 at 12:43 PM said...

kalau makin kita lari, makin dekat plak dia ngn kita.

jadi


biarkan saja.

violetless on October 30, 2009 at 1:13 PM said...

cik sri: tul tu..btl sangat2...mmg leh ilang tensen tgk blog org lain..heheheh

cookie devine: mmg pon..sakit ati je kalo ada msj dia yang masuk or kol dia yang masuk..

suraya on November 1, 2009 at 1:24 PM said...

i click ur nuf spi lebam u click my nuff smpi lebam gak ek... haha

violetless on November 1, 2009 at 5:16 PM said...

sat nak p kelik sampai lebam jari2 nih..

suraya on November 1, 2009 at 8:18 PM said...

i bru je dlm dunia blogging ni so i xbape phm lg function nuff ni... u ckp nuff i tdo?... ape mksdnye 2...

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010