plzzz behave my dear..


sedap tak ayat tegoran aku??lembut je kan tapi lam ati aku da macam gunung berapi krakatau da..menggelegak cam nk melatop ja..huhuhu..

apa pasat aku jadi lagu ni??bukan lagu dendang perantau atau pon pulanglah ye...cmni..aku sangat2 la rimas ngan sorang dak ni..tolongla behave sket walaupon hg tu muda setahun dr aku..setahun je k..bukan dak tadika lagi..so behave as u not a kindergarten student ye..

td aku g kelas pakai baju ungu ye tuan puan..sebb aku mmg suka ungu aku pakai jela..sampai2 kelas ja leh plak dia cakap cmni...

dengan menggunakan suara yg kuat tahap speaker ye tuan puan:

"weh!!tgk dayah pakai cm org keje watson je!!"

adoi sangat la sakit ati kena gelak ngn kawan2 lain..oi!sukati aku la pakai baju ni pon..ada aku kacau duit hg??adess..aku tak cakap la cmtu aku cuma cakap.. "so wat?!" ha bagus tak aku?dengan muka serius aku cakap takda nak senyum2..aku bengang sangat..awal2 pagi da cari pasal ngn aku...spoil mood aku..kalo aku pakai selain dr baju kurung ja mmg siap la aku kena kutuk..pakai kebaya ke..mmg dia tenung atas bawah la sampai nak terkuaq bijik mata..

aku blah aa dr tempat tuh...panas ati aku..dalam kelas lagi la aku bengang dengan sampukan sora dia yg nak mencapap je..kitorang tgk video tu diam2 sudahla..bising gila babas la dia tuh..nak komen2 la,nak ajuk2 la..hellooo kitorg nk tgk video la buakn dengar sora hg!

macam2 kes dia bt kat aku..awl sem aritu dia p check result aku..ha kantoi ko depan aku sbb dia tnya aku napa yuran aku murah dr dia..eh!!aku pon tak check yuran aku lagi..dia da check dulu??yuran kalo nak check tu dia linkkan sekali ngn result sem lepas...oit!tak malu ke check result org tanpa pengetahuan empunya badan??

aku taula aku tak sepandai hg..result tu hak peribadi aku tau..kalo ko nak tau ko tnya jela aku..kalo aku nak gtau,aku gtau la..kalo aku tanak gtau aku tak gtau la..yg sebok2 g check napa?da check boleh lak kantoi depan2 aku..ha!ambikkk!!

p/s: aku geram sesangat...spoil mood 09/09/09 aku...

16 comments:

~♥ cik intan® on September 9, 2009 at 11:14 PM said...

.betina *x sesuai pnggil pmpuan* tu layak kene lempang je

violetless on September 9, 2009 at 11:15 PM said...

mmg rasa nak lempang je dia tuh cik intan...adesss..geram gilalala

~claizani~ on September 10, 2009 at 12:20 AM said...

pOmpuan ker??? giler ker aper? dia jeles kot..eeii..lempang jer.cla xkesah.lempang2..

~claizani~ on September 10, 2009 at 12:22 AM said...

pOmpuan ker??? giler ker aper? dia jeles kot..eeii..lempang jer.cla xkesah.lempang2..

violetless on September 10, 2009 at 12:57 AM said...

pompuan la...tensen tul ngn dia..da la ari2 kena tgk muka dia yg selambak tuh..ha kan da ngata..oopppsss..

QuEiLa on September 10, 2009 at 1:19 AM said...

sama la..ila pn alami cm tu..kita ptot pgl betina dia tu..huhuuhu.....

violetless on September 10, 2009 at 1:24 AM said...

eee geram tau ila...suka suki ja dia nk ngata pastu bt lawak mengenai kite lak tu...sap tak hangin.

asna cute on September 10, 2009 at 7:58 AM said...

Pehhh pompuan tue nak kena lesing! dr violet tue...

nak kata kurang ajar pun ada jugak. Klu asna dah lama asna balas balik tau. kot2 la dia ada pki baju wane purple or biru kunig.. ckp jer

Bju purple org keje angkat sampah kat dot dot.. (reka sednri.. kat perancis ker.. london ker..)

baju wane biru org syabas yg tukang cuci lombong najis

pehhhh msti kaw2 puye muke dia mcm tenuk nati hahah =p

atiQah adNan on September 10, 2009 at 11:03 AM said...

ade la tu dia saje nak buat violet marah k..atau dia ade sebab kenape dia buat macam tu ke.. nak tarik perhatian kot.. maybe..? atau violet tanye dia sendiri ape sebab dia buat macam tu...ingat dear..kita bukan bodoh untuk ditertawakan orang dan kita juga bukan pendendam yang cuba untuk membalas perbuatan dia..cuba cari jalan..

HonEyBuNNy on September 10, 2009 at 5:56 PM said...

YEAH...jom kita pulak kenakan dia...hahhahhaha...

~claizani~ on September 10, 2009 at 6:13 PM said...

a'ah..pekejadahnyer pOmpuan tue..pernah gaduh ker ngn dia b4 ni?

violetless on September 11, 2009 at 12:01 AM said...

asna:huhuh,,amboi berapi2..malas la..arini pon kene lagi..suka suki je cakap org gelap...taula dia putih..apsal la org cm dia wujud lagi kat muka bumi nih..

atiqahadnan: dia mmg suka cari pasal..org bt baik kat dia,dia bt taik..ha...berapi dh ni..hehehe..

honeybunny: nak kenakan cmna aa??bg idea sket..huhuh

claizani: tak penah gaduh pon..dia je yg suka cari pasal..apa kena ntah dia tuh

Cik Sri on September 11, 2009 at 12:29 AM said...

ntah nape kan org suke mengata org di bln pose nie..
huhh..carik gado la..
mcm2 perangai je..

violetless on September 11, 2009 at 3:15 AM said...

tula pasal..hangin je rasa..gila toll mulut tak tau censored..tensen2..

M.YAZID on September 12, 2009 at 4:55 AM said...

hye dik.. salam... mcm ni.. kemarahan seseorang harus disalurkn dengan betul.. hope adik dapat bertenang dan bersabar lagi2 di bulanpuasa ni.. adik g amek wuduk, dan kalu adik berasa marah dalam keadaan duduk, adik, kene berdiri.. kalu adik berasa marah dalam keadaan diri, berjalan la kamu.. semoga adik mendapat ketenangan.. amin.. singgah blogh kite k.. hehe

violetless on September 12, 2009 at 7:54 AM said...

i really can be patient la..marah mmg marah tp juz luah kat sini ja..huhuh..bia la dia ngn pangai busuk dia tuh..

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010