aku sangat2 nak yg ini...


for raya i really....really....really.....want dis!santa-cruz...my hero...gilalala aku nih...aku gilakan yg nih!tp aku takda duit la plak...so boleh tgk jela violet oi...

checklist barang yg kena beli sebelum balik raya:

~tudung kakak,adik n kalo ada duit beli tudung aku..mak aku tepon cakap takyah beli..tp kalo aku ada duit lebih,cek belikan kat mak ye..i lebiu mak..raya ni bg duit raya lebih ye mak
~ambik baju aku..arap2 cantikla dia bt..harga mahal nak mmpos..
~aku nak sangat beli baju kat abah...abah nak baju kaler ape ye?raya tahun lepas sedih gila aku..aku thun lepas sengkek sgt sbb aku still blaja kan,duit pon mintak abah lagi..kitorang punya baju da siap beli da..pompuan beli awal..slalu anak2 yg beli baju kat abah..thun lepas adik badik aku lmbat bg..abah aku sedih sbb takda baju raya,abah aku ngadu kat mak."anak2 lupa nak beli baju kat abah ye?"so ptg tu abah g beli baju raya dia kat BUNDLE!no baju baru!!dia beli sendiri..sedih gila babas punya aku time tu sbb aku ja tau..nangis aku sbb aku takda duit nak beli..abah..maafkan cek ye..nnti cek da keja,abah takyah bt bendang lagi ye...



ni la abah kesayangan aku...walaupon dulu kita tak ngam tp i still love u abah..

p/s:duit aku keja part time yg mengarang tu dapat pas raya la...so cmna?adesss..so fenin..bajet yang bajet

24 comments:

asna cute on September 2, 2009 at 3:50 PM said...

Wow! kasut cross tue mhal ya.. tp skrag ada org jual Rm50 jer sepasang..

kot dalm blogshop mmg mhal.. nk dekat Rm80 dah~

Happy shopping raya yea..

jgn lupe kat asna tau hehehe

violetless on September 2, 2009 at 4:09 PM said...

yeke?crocs tu ke diorg jual 50 asna??

Fyda Abd Rahman on September 2, 2009 at 4:22 PM said...

wow.sumpah cantik crocs tu :)

violetless on September 2, 2009 at 4:40 PM said...

tula pasal...cantik gilalala..nak tp duit takde la plak..

Farhah Zaidah on September 2, 2009 at 4:53 PM said...

emm..bestnya..frhah x der bju raya pun taun ni..huhu..

violetless on September 2, 2009 at 5:47 PM said...

napa tak beli yang?suh la en.shah belikan..

cathenclox on September 2, 2009 at 7:09 PM said...

huhu.. buleh la tu..kasi adiah kat aku nnt kasot croc.. keh3 hage betul dia brape?

aku pakai kasot hage bawah 50 aje.. xmampu.. huuuu..~

violetless on September 2, 2009 at 7:13 PM said...

kasi kat hg???aku pon tgk ja weh..nak beli tarak duit laks..aku baru nak ngepaw hg...hg paw opa hg ye...skali ngn aku ye..jom paw opa hg!!hahah..marah raccoon..tul ke aku eja nih??aku pakai kasut harga duploh ja..lagila..

~♥ cik intan® on September 2, 2009 at 8:30 PM said...

.wahhh ma fav!
.suke gile kasut tu
.mmg plan nk beli dah! ^^

violetless on September 2, 2009 at 8:40 PM said...

yeke??samela taste kite ek cik intan?ala cik intan dapat dulu la...

cathenclox on September 2, 2009 at 10:03 PM said...

wakaak.. xmo la pow opa.. dia ngah simpan duit tu nk dtg cni.. nnt kang,xdapat jumpe lak..

eh,kita pow fifi la..hahaha

hage betul dia brape? 200 ker?

violetless on September 3, 2009 at 12:10 AM said...

harga btl dia 2 rts lor...mau tak makan aku dua bulan tuh...makan kasut tu ler aku..hahah..ala hg pgg duit sibu kat blog hg tuh apa?manyaknya duit muh itu..bg la aku sekeping..hahah

~claizani~ on September 3, 2009 at 12:15 AM said...

200 ker crocs tue??
mak ia..bapak mahai..
tapi veli kiut miut kan kasut nie..??..
hah..nti dpt duwet rayer g ar shpog beli ksut nih.hehe
cdgn2..

~claizani~ on September 3, 2009 at 12:15 AM said...

200 ker crocs tue??
mak ia..bapak mahai..
tapi veli kiut miut kan kasut nie..??..
hah..nti dpt duwet rayer g ar shpog beli ksut nih.hehe
cdgn2..

violetless on September 3, 2009 at 12:37 AM said...

tau takpa...atuknya mahal tuh..bukan bapak dah..heeee...bgus gak beli pas raya kan?tp cam tak kool lak kan pakai kasut tuh ngn baju kurung..huhu

asna cute on September 3, 2009 at 12:27 PM said...

haah ada kat pasar mlm.. ada jual ori tp reject gak.. dorg ada byk so dah ada untg lebih sikit situ~

violetless on September 3, 2009 at 4:59 PM said...

yeke?nak g try carila pasni asna....waa...so berkenan..nak g cari ngn sape ye?
sape nak temankan ye?sedih lagik..

~claizani~ on September 4, 2009 at 1:02 AM said...

ala..asyik sedey jer..
xmo sedey2 daa..
cenyum2..=]

violetless on September 4, 2009 at 3:57 PM said...

ok2...senyum ni...=))

cathenclox on September 4, 2009 at 7:40 PM said...

pandai x aku agk hage dia? haha
tu duit mak aku ler..
dia suh aku kuarkan dari bank ritu..
bukan a thousand tp rm950 sbenarnye.. sbb aku da guna wat beli barang..wakakaka

violetless on September 4, 2009 at 8:43 PM said...

hg mmg pandai..aku bg two thumbs up..heee...ala hg ni beli la kat aku skali..heee....

abang besi on September 5, 2009 at 9:08 PM said...

cntik bndang?duk mana nie?

kasut tu cntik..cpt dptkn nnt abih!

violetless on September 6, 2009 at 2:40 AM said...

dok penang...penang pon ada bendang tau..huhuhu..
cantik mmg cantik tp duit tarak ada la..

cathenclox on September 7, 2009 at 9:15 AM said...

haha.. ape kate bagi 10 thumbs?
boley ker? mane mau cari ibu jari yg 8 lagi? ekeke

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010