aku kaki sakit..


apa yg menyebabkan kaki aku sakit??sila2 gtau aku?sengal2 ja kaki aku ni..kaki ke tuan ntah yg sengal.hmm aku 2 ari ni mmg tak lekat kat bilik...lekat la jugak sbb posa kan..ptg2 baru la kuar...

td aku g the curve ngn kawan aku..konon kua nak g tgk suar..last2 tak dop plak aku nya suaq tuh..tak tau ilang mana..heee...nyesal aku tak ambik awal2..pastu masuk ikano ingt nak cuci2 mata dan cuci gigi gusi dan sebagainya aku g jalan2 masuk kedai apa ntah nama lupa plak..ada tulis BRAND tajuk kedai tuh..tul2 lupa..terbekenan la cm singlet apek jual sayur versi lawa n pompuan punya ye...aku beli kaler putih..kawan aku kaler biru..pkai ngn cardigan pendek tu santeeekkkk...aku menggedik bila jumpa cermin..aku g ngn dak ni la...dak shima n dipanggil moksing oleh aku..somey je nama panggilan tu kan?apsal aku nmpak gemuk aa??adesss...diet2...ataupon tu silap side yg aku ambik aa??berfikir sejenak..ahahah

pastu tgk kat ikano ada plak cm umah2 kampong n ada lak congkak..aku nak men tapi ada lak budak kecik dok situ..takkan aku nak halau?ye tak??huhu..kalo aku halau alangkah baiknya aku jahatnya aku...
ayu nya shima..weewitt...boleh i ngorat u??huhuhni la drebar selaku supir pada malam nih..kitorang nak pinjam moto dia ja skali dia nak ikut skali n rela bawak keta dia..eheheh..macey ye kc...

pastu g downtown plak...heheh..jalan2 punya la lama pastu bergurau senda leh lak bila g kat tempat parking kete kena clamp...adusss tensen satu malu pon satu sbb letak tul2 depan kedai makan n ada plak ramai orang time tu..leh lak time kitorang sampai tuh diorang tibai gelak...mangkuk tul...pastu siap tangkap2 gmba lagi...elooo...ingt kitorang ni artis ke aaa nak tgkap sesuka ati..kalo hg yg kena,kami gelak guling taw...ish emo lak aku nih...

pastu g la kedai makan sbb lapo yang amat.elok nak makan kedai depan tu tak jadik lak sbb malu punya pasal..
ni tangan aku yang sudah diinaikan...cm tangan org tua sahaja...ececec..tgk cincin tuh..tu bukan cincin aku..tu cincin shima punya..dia nak belikan cincin kat aku td tapi aku ingat main2 aku letak la balik..adess ruginya...really miss my cincin..to cincin yg ada nama aku:mama rindukan mu cincin..ahahah..gilala da aku nih...

p/s:nnti kite jejalan lagi ey...nak beli sur tapi duit takdak...adesss...duit2 di mana kau duit..

8 comments:

cathenclox on September 7, 2009 at 9:07 AM said...

sila beli cincin tu utk saya..berkuatkuasa 24jam dari sekarang..

-xoxo. gusip gurl-

asna cute on September 7, 2009 at 9:42 AM said...

Wahh
shopping sakan nooo... hehehehe
syok syok syok~

hehehe =))

ikano...ikea... the curve... OU..
giler lama tak g sane la~

Okey nie time asna lak nk mejelez nie.. apa makanan sane yg best?

atiQah adNan on September 7, 2009 at 10:26 AM said...

da lame tak pi jalan-jalan kat sane.. hehe berjimat la katakan..
hehe akak pUn suke pakai inai n pakai cincin...hee~

violetless on September 7, 2009 at 2:06 PM said...

canthenclox:amboi2...aku pon takdak cincin..tu cincin pinjam ja..no komptomi bak kata hg..huhuh

asna: tak tau la apa yg makan best kat sana tp teringin gile nak makan ayam penyet kat situ..

atiqahadnan:ala akak tu jap lagi je nak rasa pakai inai bersama cincin siap ada org sarung lagi...jeles2..

Cik Sri on September 7, 2009 at 6:10 PM said...

wahh..
sronok jenjalan
:p

cathenclox on September 7, 2009 at 6:17 PM said...

keh3.. terkena pulak aku..hahaha

lagu da siap..sila amek sebelom saya mintak rantai pulak..ekeke

violetless on September 7, 2009 at 9:36 PM said...

cik sri: best jejalan..leh lupa masalah sket...

cathenclox:sat2 aku nak p serbu sat..hg tggu noo...

~claizani~ on September 8, 2009 at 4:49 PM said...

uih..jalan2 x ajk kiter.
x aci nih=p

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010