adakah??


adakah bila kite tembam (merujuk kepada diri sendiri) kite nmpk cm budak2??
takyah jawab pon takpe..huhuh..ke aku yang rasa diri aku awet muda?hahah..pasan lagi...

aku rasa aku perlu matang dalam sesuatu keadaan dan ada time aku berperangai sangat kebudak-budakan..course aku kat u ni yang buat aku jadik cmni(salahkan course lak)huhuh..

aku ni kalo kat lua kan..kalo la korang, korang dan korang (eleh,pasan ramai baca blog aku) terserempak aku kat lua..korang akan akan cakap aku sombong even aku kenal korang n korang kenal aku..termasukla kawan2 sekolah lama aku dulu...

napa aku jadik cmtu?aku pon tak tau..aku rasa selesa bila aku rasa aku ni invisible..aku ni halimunan, sapa2 pon tak kenal aku n orang takkan pasan aku whether aku ada or not..serius aku rasa cmtu... bila aku nmpak orang yang aku kenal, and she stare at me back, dalam ati aku dengan konfidennnya akan cakap dia mesti tak kenal aku da..napa ntah aku rasa cmtu..bila aku ditegur aku akan segera react..

so kalo kawan2 lama yang tak jumpa terserempak, aku memang akan appreciate kalo orang tu tego aku dulu, sebab aku memang tak reti nak tego orang tu dulu.. kecuali aku dipaksa atau pon tetiba ja aku rasa semangat nak bertego sapa... napa ntah aku cmni..aku agak pendiam kalo tak ditego, tapi kalo da ditego n banyak pulak topik, aku akan non stop la bercakap...

i really need to change..aku kena ubah diri aku n anggap aku ni bukan halimunan..susah nak ubah weh...ssh sangat.. aku struggle ubah diri aku lagi jadi matang n alhamdulillah aku sedikit matang dalam buat keputusan...tapi banyak hal stilla aku tak leh nak matang..huhuh..

aku sekarang bukan shopaholic da sbb aku sangat2 la berjimat cermat...bagus tak aku..kalo aku suka barang tu sangat2 skali pon aku takkan beli kalo duit tu tak cukup pastu mula la termimpi2 nyesal tak beli..hahaha..

napa aku rasa entry aku malam ni macam terlebih keseriusan aa??takpe la..huhuh..

p/s:aku sangat2 la bz dengan assignment minggu nih..aku letih sesangat...
8 ari lagi sebelum aku ke awan biru..heheh

16 comments:

T.O.P.E.X on September 30, 2009 at 3:45 AM said...

kite x leh anggap semua org sama. inilah kite panggil perangai.. lek2 sudah. tp nak tnye, ke awan biru maksudnye?

violetless on September 30, 2009 at 4:01 AM said...

yup i know..kita kan tak sama..i think i am invisible not people around me....

ke awan biru maksudnye ape??tggu la 8 ari lagi..heheh

atiQah adNan on September 30, 2009 at 8:01 AM said...

tembam nampak mude..? heheh fakta atau auta..? huhuu~
ala beselaa tu masing-masing punye tahap kemaluannye tersendiri :D dun wOri itu nOrmal dear.. kadang-kadang akak jUga malu nak menegUr orang tau.. hee~ btw menghitung hari nak ke awan biru.. nak fly kemane..?

asna cute on September 30, 2009 at 8:23 AM said...

Wo wo! serius nmpk dah xjd kebudak-budakan dah nie..

n3 yg penuh makne.

asna tegus org biler org tegur asna dulu hehe =)

violetless on September 30, 2009 at 10:02 AM said...

atiqah adnan: saje je...fakta ape akak..hahahah..saja nak pasan..wahahah...ingtkan sy je rasa cmtuh..hahha..org lain pon sama ey?
fly ke mana ek?ala kak tggu la..suprise2..

asna:sama la kita..kalo org tak tego,mau jadik patung je sampai ke sudah..huhuh...

miss izan on September 30, 2009 at 10:28 AM said...

just be ur self dear. but kalo sampai kwn sendiri pon tanak tego mmg kene berubah tu ;)

selamat ke awan biru ya ;)

violetless on September 30, 2009 at 12:01 PM said...

huhuh...ye miss izan..sy takut woo kawan tu tak kenal sy...sbb penah jadik sy tego kawan sy dia tak kenal sbb sy dulu kurus keding, n sekrang da comell...hahah..pasan jap..

cathenclox on September 30, 2009 at 5:09 PM said...
This comment has been removed by the author.
cathenclox on September 30, 2009 at 5:10 PM said...

hohoho..aku bz ar.. post comment pon jrg2.. baru pas osce..

ho ho ho..
bagus2.. tp jgn la siyes sgt.. nnt aku pon takot.. jgn berubah tlalu byk.. sbb nnt hipokrit.. slow2,xpe.. huhu

violetless on September 30, 2009 at 8:03 PM said...

pttla pon..aku da rindu kt hg nih..cmna?gnti balik rindu aku tu..huhuh

cathenclox on September 30, 2009 at 9:14 PM said...

hahak..rindu aku kunun! bak dwet raye dulu! hahak

HonEyBuNNy on October 1, 2009 at 12:30 AM said...

sama la..ila pown kdg2 xtego sgt kwn2 neh....n diorg ckp smbong...uhuhuuhu..xtau la napa jd gtu..hahhahah

~Am Sya~ on October 1, 2009 at 1:58 PM said...

alaaaa...tembam tu cute ape??

kn?kn?

hehe~~


^SyASyA^

violetless on October 1, 2009 at 10:21 PM said...

cathenclox:huhu..meh aku bg sekupang kat hg..jgn nk eksen takmo lak..duit gak tu..huhuhu..

honeybunny: tula pasal..kita tak sombong pon kan cuma tak reti nak tego2 nih..

am sya: ye!!tembam tu cute gilaalala..heheh..meh kita cik ke bam bam cike bam bam..huhuh

Cik Sri on October 1, 2009 at 11:05 PM said...

sama2.
tak reti nk tego2 org nie
klu dah tego n knal
len crita.ade je benda yg nk ckp
;)

violetless on October 1, 2009 at 11:39 PM said...

betul tu.. huhuhu..masa tula nak bergosip sakan..huhuh

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010