a week without my family...


homesick!! tu ja aku leh cakap...

bukannya aku tak nah berpuasa jauh dari family..dah 4 tahun la aku posa kat sini tapi kali ni rasa cam kosong ja..tak best langsung!

aku rasa empty ja dok um ni...balik kelas,dok bilik,kua makan dewan makan..tu ja..aku juz tggu weekend ja bg takla empty sangat idup aku...

adess tak besh la..aku nak balik umah la...lambat plak aku nak balik umah...adesss...lambatnya la..
so sekarang tggu jala cuti..

sangat tak best kan??

7 comments:

Cik Sri on August 28, 2009 at 1:16 AM said...

urm..saba je la.
kte thn kedua
puasa sendiri.
ngade2 je.
dh slalu blik pun
ngade gaks.
hehe
nyampah je kan?

Farhah Zaidah on August 28, 2009 at 7:06 AM said...

farhah blik dulu yea..tata..hehe

:: Cikgu Wiween :: on August 28, 2009 at 7:59 AM said...

xpe..nanti balik raya kompem excited giler tuh dik! ehehehe

atiQah adNan on August 28, 2009 at 9:36 AM said...

study kat UM ke..? rumah sewa akak dekat je dengan UM tu nanti senang boleh kita jUmpe kat mid Valley.. hee~

akak pUn kalau jauh dari family akan rase lOnely sebab tu tiap2 minggu akak akan balik melake...

asna cute on August 28, 2009 at 10:08 AM said...

saborr saborrr
ari nie jumaat dah hehehe

ptg nie kot xde kelas dh boley balik okey!~

Heheheheh Hip! hip! horreyy!

cathenclox on August 28, 2009 at 12:50 PM said...

hehek..meh aku gi amek ko jenjalan.. wee wee.. (macam la dekat..kah3)

violetless on August 28, 2009 at 3:16 PM said...

to cik sri: ala tu mesti dekat ngn family tuh..jeles2...

to farhah: will miss u dear..waaa

to cikgu wiween: lambat lagi nak balik..heee..tp sure syiok nya la masa dalam bas tuh..heee

to atiqah adnan: yeke?kat na?mehla melawat kite kat um nih...heee

to asna:asna nak g kedah kan?sila berhati2 ye bawak bas...ahakz..

to cathenclox: hg nak bawak aku jalan2 ka?boleh2..mai ambik aku meh..

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
IlustraĆ§Ć£o: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010