sapa ni??


ada 1 nombor tepon ni slalu tepon aku..
aku takut gile nak angkat..
no ni akan tepon aku 2 kali sehari..
idup aku tak tenteram la..
serius aku takut.
lagi2 aku penah dgr ada org indon yang test power ilmu dia melalui tepon..
siap org yg angkat tepon tu mati plak tu..
aku takut la..

................

aku ingt cita tu tipu tp pas kakak aku cita pasal kakak kawan dia angkat tepon no yg tak dikenali n then bila angkat org yg menalipon tu diam ja..
pas 3 ari angkat tepon tuh,kakak dia meninggal..
masa ari pengebumian kakak dia tuh no tu tepon lagi n then tnya "itu pompuan sudah mati blom?"
Ya Allah takut gilalala aku pastuh..sapa2 tepon aku n then tak naik nama mmg aku tak angkat

................

no ni slalu tepon aku 841655469376 (serius no ni aku tak tipu!panjang no ni..aku rasa la indon mari la)
td no ni tepon lagi aku suh kawan aku angkat..aku takut sgt nak angkat.
kawan aku cakap org tu tak bercakap n then da org bercakap ngn some1 n cakap ala2 org indon..
sah!no ni no indon...
waaaa aku takut...

p/s:takkan aku kena tukaq no kot..no ni byk sgt aku da gn..kalo tukaq lagi la prob...

12 comments:

~cik manis~ on August 7, 2009 at 4:11 PM said...

baik ye.
baca doa byk2 spya terhndar sbrang kmgkinan :)

violetless on August 7, 2009 at 4:27 PM said...

tula..takutla cik manis...

miss izan on August 7, 2009 at 5:30 PM said...

kene wat report polis nieh...
bahaya2~

violetless on August 7, 2009 at 6:55 PM said...

boleh ke bt repot polis..
kang kena gelak guling2 lak kat balai polis tuh..

Farhah Zaidah on August 7, 2009 at 8:09 PM said...

emm..sy pun pnah dpt gak cll dr no cmtu...kna lak time 2 org tgh bsing fsl pnggilan maut..trus off fon..huhuhu..

violetless on August 7, 2009 at 8:18 PM said...

waaa...takkan nak kena off fon kot...
ni la penyambung sy ngn donia lua nih..

cottoncandy on August 7, 2009 at 9:44 PM said...

uish
ngeri la
elok2 k...

violetless on August 7, 2009 at 10:36 PM said...

tula...sy lgila takut..ok sy bbaik nnt..

mystearica on August 7, 2009 at 11:31 PM said...

repot kat customer servis..kot2 la bulih block no itu..

xya agkt taw!

violetless on August 7, 2009 at 11:51 PM said...

ok2..i will not answer dat call..

ciK LyndaWawa igUana on August 8, 2009 at 12:30 AM said...

er,,,susah jugak sekarang ni ye..baik tukarla...menghindari sebelum berlaku...tu yang terbaik..

violetless on August 8, 2009 at 12:44 AM said...

ish nak tuka ke tak aa?
suma sy gn tuk pinjaman,biasiswa...masalah sy nnti kalo tuka..

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010