sabtu punya story morry


macam biasa...sabtu mmg ari aku mendating kan diri aku bersama2 dengan incik senapang. janji nak kua dalam kul 11 tp incik senapang dtg menjemputku dalam kul 2 cmtu la..pastu kan kitorang pon p la giant kat shah alam memborong gula sbb posa da nak dekat da n gula pulak kena catu..

pastu kan incik senapang cakap kitorang kena masuk 2 kali dalam giant tuh sbb sorang leh ambik 6 peket je..n dia nak 24 peket..dia cakap kakak n bakal abg ipar dia da siapkan misi diorang dengan 22 peket gula..so, kitorang mestila lebey dari diorang sbb dia nak menang dengan straight set membeli gula tersebut..heheh

pas masuk je giant tu incik senapang cakap bt2 cam tak kenal.kena berlakon tak kenal sbb takut kantoi beli gula banyak...heheh..sukanya aku sbb aku leh memborong barang len selain gula..aku borong baju n jajan. pastu kan aku pon p la tempat gula tuh..oih!ramai cam aku n incik senapang upanya..diorang lagi la bawak kaum kerabat punya la ramai n bayar asing2..hebat tul mereka itu (napa ntah ayat aku makin skematik)

dah membayo aku tggu incik senapang bayo n then trus makan sbb aku lapo..mn leh masuk g sbb nnti sah2 la kantoi..pas makan n then lepak2 jap, kami masuk balik n then bt prosedur yg sama seperti di atas n then kua..pastu baru mencari barang2 aku lak..tu pon kul 4.30...

pastu menempah baju kat klang pastu g tgk wayang pastu cari sandal..tiket tak sempat lor nak p beli.entry ni takdak gambaq la plak sbb aku takdak mood nak tgkap gmba..n gmba aku gn slr incik senapang..sj nak tangkap...bila lagi nak pgg slr kan?kan?

p/s: tu ja aktiviti aku di ari sabtu..
~sory eh cyg tertinggi suara eh
~timaseh eh sbb temankan makwe sendiri yg byk songeh eh?
~tq eh kengkawan bc entry aku yg ntah pa2 eh?a

8 comments:

penjenayah merah jambu. on August 10, 2009 at 5:34 AM said...

sekarang ni semua orang bila masuk supermarket,maing2 pura2 tak kenal sebab nak borong gula.hahaha..

samalah kita,join sekaki lah jugak..
tp haritu terkantoi sebab termintak kad tesco pada abang yang beratur line sebelah.adeh,naseb baik abg kaunter senyum je..hehehe

asna cute on August 10, 2009 at 10:26 AM said...

hehhehe =))

shopping gula yea..~~
haaa lpas nie boley detect dah org sama jer byr beli gula nie hehe

senapang on August 10, 2009 at 11:27 AM said...

tahniah karena telah menjayakan misi ini..wlu pon pada asal nye ramai yg menyangka ianya adalah mission imposible, tp kite berdua telah berjaya posible kan misi ini...

msg ni akan malatop lg 20 minit...masa countdown bermula pada tarikh yg akan ditetapkan kemudian...

harap maklum dan beri kerjasama

violetless on August 10, 2009 at 1:45 PM said...

penjenayah merah jambu: waahahaha kita join the club borong gula la ye...

asna: ececece...kami akan beli gula temapt len palak..kali ni masuk 3 kali plak..hahah

senapang: meletup la brani..b beli baru laptop nih!!

cookie devine on August 10, 2009 at 2:05 PM said...

patut gula xda.ni yg seludup.

HonEyBuNNy on August 10, 2009 at 4:04 PM said...

g shah alam>>>??ila pn g shah alam tau...uhuhuuh...hurm....ila xtau la cmna...ila xnk lukakn hati msg2....ila tgk along dah mcm xterurus hidopnya....ila da jd cm xbtol je....ila kesian tgk idop dia skrg........tp B da byk berkrbn tok ila...bg smgt tok ila......ila xnk lukakn hati msg2...ila rasa ila plu berundr la...

violetless on August 10, 2009 at 7:12 PM said...

cookie:bukan sy sorg je seludup..ramai oo bt cemtu..

ila:takkan ila nak biakan 2 org sekali merana?sekarang ikut kata ati ila..mn lagi membahagiakan ila?

HonEyBuNNy on August 10, 2009 at 8:25 PM said...

hurm...tah la....beart hati ila neh....ila xsgop wat semua neh...

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010