perlukah??



perlukah aku tuka aku nya handbag??
aku rasa elok lagi sbb aku suka kalerful ni...
tapi...
aku rasa cm kena tuka je...

nak tuka ke tanak aa?
aku syg gilalala kat handbag nih...
aku jarang beli handbag..aku suka beg beso2..leh isik banyak barang..
ni la be aku yang aku syg sgt...tgk beg je ye..dompet tu abaikan ey..

hmm...aku suka sgt warna warni nih..tp aku rasa aku kena jadik matang sket...so aku rasa beg aku kena matang sket..hahahah..tul ke??

p/s: aku still tercari2 handbag yang berkenan di ati...cm cari togeh dalam bihun soto kegemaran aku ja..heheheh apa kena mengena ntah..

15 comments:

dir&fara on August 24, 2009 at 7:19 AM said...

tak yah la tukar.. dir pun suke handbag tu.. hehe.. sebab dir pun penah suruh fara beli camtu.. tapi fara kate tak sesuai utk gi opis.. hehe.. last2 dia beli yang kaler plain je.. tapi kalau nak beli, belila yang bersesuaian dengan keadaan.. asalkan jgn membazir..

HonEyBuNNy on August 24, 2009 at 12:24 PM said...

comei la hangbeg tu..ila pn suka colourful tau.....n ila suka jns handbeg yg besr..sng isi brg..hahhah...xpyh tukr2 la..da suwittt..ihihi

violetless on August 24, 2009 at 2:30 PM said...

to dir: jarang sgt sy beli handbg ni wak..huhuu...kalo da truk tu maybe akan dipertimbangkan tuk tuka..heee

to hunnybunny:huhu..jimat2..heheh

asna cute on August 24, 2009 at 3:58 PM said...

Wahhhh kalau asna bg ideakan..

BEli!!!!!!!!!!!!! beli!!!!!!!!!!! beli!!!!!!!!!!!! baru...

hahahaha =p

Sekarg nie mmg byk gilos bag warna warni gitu tau.. sangat menraik biler sorg gadis pki baju cool.. baju cool? baju cool yg cute la kot hehehe

Mmg sgt cantik!!!
asna kaki shopg dahulu.. sila shopg slg anda mahu.. jgn jdi mcm asna.. skrg nk shopg pun kaki rsa malas sgt nak kuar umah hahaha =p

Beliii!! asna sokong 100% kih iih

violetless on August 24, 2009 at 5:17 PM said...

eh asna..awk da tak shopping da??pelik2..heheheh...ala jom le sesama shopping..heee..
da lama tak g mall cuci2 mata..nnt la nak ajak en senapang g cari beg plak..

mystearica on August 24, 2009 at 8:14 PM said...

ngeh2.. aku kai beg kecik yg muat hp+duit+ic+kad bank..hehe

violetless on August 24, 2009 at 8:50 PM said...

ala...aku nih kena letak payung,air,cekelat suma..tak muat le..heheh

miss izan on August 24, 2009 at 9:51 PM said...

cantikkk ;)
miss izan suke beg kamu ;)

Farhah Zaidah on August 24, 2009 at 10:20 PM said...

frhah perbetul ayat ye..bukan tukar..belikan kawan bru untuk teman beg tuh...hehehe..(bleh pkai ke ayt ni) hentam ja..

violetless on August 24, 2009 at 11:11 PM said...

to miss izan: yeke?ttbe kembang..haahaha...suke je tgk beg tu...nak kua musti bawak..haha

to farhah: a'a kan nak beli peneman la nnti..hahah

cik intanurulfateha on August 25, 2009 at 1:47 PM said...

http://www.quepreciosa.blogspot.com/

.kt blog neh ade jual mcm2 handbag
.my fren yg jual
.huuu i nk beli, tp duet x de
.uwaaaaaaaaaaaaaa

violetless on August 25, 2009 at 2:19 PM said...

yeke??nak g nengok gak la pasni..kot2 ada yg berkenan di ati...

mystearica on August 25, 2009 at 11:23 PM said...

hahak.. xpe.. berteduh bawah opa ajer..dia kan besar.. safety2!

violetless on August 26, 2009 at 1:21 AM said...

wahahahah...aku arap di baca komen mu la weh..hahahah

cathenclox on August 26, 2009 at 5:07 PM said...

hahaaha xpe..dia sedar diri..hihi (aku aje yg xsedar2 diri agik)

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010