aku idup dalam gelap


esok aku akan bergelap sebab esok takdak letrik lor..apa lagi la dia nak bt kat hostel nih..
esok jugak aku takle nak mengadap lappy ucuk2 aku nih...da la esok dari kul 7 pagi sampaila 7 malam aku kena bergelap gulita...

arap2 la esok tak panas terik..ujan je esok..arap2 la..tak ujan pon mendung...waaa tanak la berpanas dalam bilik nih...
nila gelapnya td masa aku nak bbuka td..masa tgh azan nih...org sebok bbuka aku sebok men"snap" gambo..bukan tanak bbuka tp aku tgh mencapangkan tinga nak dengar azan..nampak tak menara yang bercahaya tuh?tula the star...huhuh..ari2 aku tgk bangunan the star tuh..

gelap kan?yg 1st tuh aku bt flash yg kedua kau tak buat flash...sangat teruja tgk awan berkepul2 gelap cmtu...

p/s: aku da pandai bt skroll box..aku nengok kat page cik intanurulfateha...
cmna nak ilangkan warna ungu kat page aku nih aa??annoying tul aku tgk!some1 plzz help me...

4 comments:

cathenclox on August 29, 2009 at 3:22 PM said...

heheekk kesiannye.. nape rajin bangla tu wat keje time2 pose gini nih?

musti ko pon sama ucuk ngan lapy ko..ekeke

cathenclox on August 29, 2009 at 7:04 PM said...

erm..reti gune html x?

cube ko taip transparentbg tepi url background di luar kurungan itu..

violetless on August 30, 2009 at 1:42 PM said...

aku berjaya!!!timaseh2..

HonEyBuNNy on August 30, 2009 at 2:39 PM said...

cmna wat skroll box tu...ihihihi..nk blaja gk r kt cik intan.....aduhai...gelap2 neh kena tido la dr pg smpai ptg...hiihihihihihi

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010