yes!!!shopping!!!


aku suka shopping kalo duit ada nih...wpon tak byk tp bolehla aku nak perabih beli baju raya tuk aku...awl gile kan beli??hehehe..ala beli kain mestila kena awl..nnti da dekat2 raya or posa org mesti tanak ambik tempahan da..tul tak?

aku kua jejalan@shopping nih dalam kul dua..b aku ambik(heheh malu lak).simpan beg dia trus kua g masjid jamek...singgah sogo dulu makan yong tau fu...wa..ilang ngidam aku..kenyang gilos aku makan sbb suma aku ambik.byk ooo..sebu perut aku.hahah

pastu aku jejalan la dalam sogo dulu n baju suma tak berkenan..aku kua g masjid jamek.satumasjid jamek aku pusing...ramai PATI kena tahan ngn penguatkuasa..ramai gilos..depa bt operasi besar2an kot..aku rasala..pusing
punya pusing,kona punya kona..dapatla cari kain ni..sila kan tgk kat bawah ye..

ni kain aku pilih...pakwe den cakap cntik je..aku pon ambik jela.

pastu aku pon pksa la dia g maju junction sbb aku nak tgk baju lagi...hahah..pastu terbeli la garnier yg roll on tuk mata panda tuh..mata panda aku da truk sgt n dia tu pon da perli2..so aku pon beli jela sbb aku pon nak santek jugak..pastu ambik jugak maybelline lip smooth n eyeliner silky girl sbb aku nya eyeliner da patah..huhuh...

sbb semalam incik senapang tu cakap aku ni mekap org je..sendiri tak mekap pon..
aku mekap sebenarnya tp dia tak pasan lak sbb aku pakai pudar2 je...arini bg terang sket..baru nmpak mata i yg galak nih..hahah..ala aku nak jugak lawa2 depan pkwe aku..takkan selekeh serabai je jumpa kan?

ni la barang2 aku sinngah kat guardian td...takpela..sekali sekala beli..aku beli yg maybeline lip smooth leh lak dia cakap aku ni da besar..aku mmmg besar pon..tak nmpak ke da gedabak nih??hahahah..

p/s:ala..da ngntuk da ni...penat2...nnti mata panda lagi plak..

3 comments:

asna cute on July 13, 2009 at 4:27 PM said...

wah wah wah bershopping sakan..
nasib baik asna dah buang sifat shopaholic tue. hehe =) kalau tak mau terpengaruh gak nie hahaha =p

asna pun dah ada jugak baju raya.. dapat free hehe =))

Luth Textile on July 13, 2009 at 5:03 PM said...

kain tu tak comei sgt..

violetless on July 13, 2009 at 11:16 PM said...

tak shoppping sakan kalo cmni..hahahaha...
sekali sekala shopping..lama oo tahan shopping..dekat 3 bulan tak shopping..haha..
mesti ur dear bg kan??jelesnyaaa..

to luth textile:nak sponsor ke?

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010