me,myself n i


12 benda yang aku tau tp org tak tau pasai aku..(tp yg rapat tu maybe tau kot)


  1. aku suka mandi malam...waktu paling besh aku mandi kul 1-2 pagi..best wooo..sejuk2 tidoq mmg best
  2. aku suka melukis...aku suka lukis bear...somey2 cm aku gak..huhuh
  3. aku tak suka makan ubat..aku leh ambik masa sejam tenung ubat tu (kunun ada mind power la..tenung2 trus ubat masuk perut..ngeh3)pas da brani makan muntah balik..rugi je ubat tuh...
  4. aku suka buli kak linda aku..suka ngusik bg dia geram..tu la keseronokan aku kat umah...aku usik2 manje je...
  5. aku ni manje orgnya..(hahahahaha..tergelak masa tulis nih)manje ke??
  6. aku dulu kurus keding(sila pcaya cakap aku)berat aku dulu tak penah sampai 40kg...sekarang ni jgn ngada nak tnya..tak hingin aku jawab.
  7. aku suka buah salak (x rumate aku slalu bg...aku mintak(tak malu tul))
  8. aku suka nyanyi kuat2 kalo aku takle tido...(kak aku slalu marah....)
  9. aku tak suka+takle makan kuey teow..yucks...rase cm makan lintah je...aku pon tak tau napa aku pikir cmtu..
  10. aku gayat sgt2..sbb tu katil double decker mmg aku ambik..mau aku ikat badan aku masa tidoq kalo kena tidoq atas tuh..berpeluh tapak kaki aku nnti...gayat gila..
  11. aku tak takut lipas...siap leh pgg takutkan org g...(sian kak nisa' ..terjerit2 sbb aku tunjuk lipas depan dia)
  12. aku ada tahi lalat atas bibir sebelah kiri(korg pasan tak??hahaha)kadang2 aku pon tak pasan aku ada tahi lalat..apsal aa lalat hg membuang atas mulut aku???!!tak sopan tul!

2 comments:

senapang on July 10, 2009 at 10:19 AM said...

hai cik adik...
i admire la kat taik lalat u..
hihihi

violetless on July 10, 2009 at 12:06 PM said...

eeeeeeee..nyampah taik lalat tuh!

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010