khas tuk asna cute...


ni tuk asna yg request tuk tgk cmna sy ngn kengkawan pkai eyeliner...
kalo asna rs ok,ok la ey..kalo rs tak ok takpela..kitorg pon baru nak blaja2..hehehe...
biasala student kan..hehehe...ok sila tgk step2 kawan2 pakai..yg sorg tuh pakai sendiri sorg lagi sy mekapkan.

ok nih kwn sy si farah tgh menepek eyeliner kat mata dia..(tersangat la cute dia nih)

n then..jeng3 jadi la cmni..


ni la hasil sebelah mata pas kena tepek ngn eyeliner..dia tak letak eyeliner bawah mata...
gmba bawah ni sy letak eyeliner itam bawah mata..

ni letak eyeliner bawah mata..nmpak mata galak sket..ye tak?(sory model nih tgh ngntuk gila..mata pon merah..sory mory ye cma)
kalo sesapa yg ada panda eye masa nih sila la jgn letak eyeliner bawah mata sbb nnti lagi nmpak la mata panda tuh..

ni plak gmba selepas dikenakan eye shadow n maskara..

model ngantuk gile aa masa nih...merah mate..

ok ni da selesai mekap da..

tgk mata je ey(pesan c cma nih)

ingredients yg digunakan ialah:
maskara n eyeshadow by silky girl
celak or eyeliner by elianto


ni plak sy(eyeliner atas n bawah)
sila abaikan eyebag tu pelis...
semalam incik senapang bising mekapkan org tp sendiri tak mekap..
so nak kua arini mekap jela..hahah
nak g jejalan kat masjid jamek jap cari kain bt baju raya...

tu je tuk arinih... sekian~~

p/s:keh3..jgn gelak..sila komen..apa yg kena improvekan lagi??

4 comments:

asna cute on July 13, 2009 at 4:34 PM said...

Thank you violet wat kan entry khas tuk asna belajar make up hehe =))

owhhh lebih kurang sama gak la mcm asna pakai.. model yg dah siap make up tue very nice!! love it!. wahhh nie yg semakin bersemangat nie nak ber make up smpi berjaya wat muke nmpk lagi cantik..

lebih lebih lgi part yg mata tue.. pehh sgt susah rasayea nak berjaya wat. Xpe lum cube lum tau..

Owh asna ada beli eye liner baru hehe nti asna story okey~ =)

Thank you so much dear! nanti wat lgi ek nak tgk gambar ada flash. =))

(amboi ngada asna nie ek byk sogeh la dia) kih kih kih

violetless on July 13, 2009 at 11:24 PM said...

heheh..ala ok je asna...
takpe2 nnti ada pape event yg kena mekap sy postkan ey..

asna cute on July 14, 2009 at 11:03 AM said...

okey~ thanks! ;)

penjenayah merah jambu. on July 19, 2009 at 9:37 PM said...

cop2,nak tnye elianto punye eyeliner ok tak?
sebab dulu saya pena pakai,susahhhh sgt sbb dia tak smooth,tp lastinglah,tak smudge sgt..
skang ni da tak rajin nk apply eyeliner,leceh,hoho,..

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010