kecewanya aku...


kecewa tul aku arini....=(
semalam da la aku teredit blog aku sampai abeh suma ilang..kena bt balik..
kul 3 pagi baru aku tidoq..

..............

td lak kul 12.25p.m td kakak aku ym tnya nak g sabah tak?tiket tgh murah rm140 je pegi balik..aku apa lagi suka yg amat la..disbbkan aku takdak duit,aku call la abah aku mintak sponsor kan tp abah aku cakap "no money no talk"..aiseh speaking london bapak aku nih..waaa..da kecewa sket da...

pastu abah tnya nak cakap ngn mak tak?aku cakap la nak...mak tnya napa tepon..huhuh..cm tau2 ja mak aku nih..aku dgn sora sedih pon cakap la aku nk g sabah jugak tuk konvo kakak aku kat ums tuh tp abah cakap takdak duit takyah g...mak tnya brapa harga tiket pegi balik...aku cakapla murah je rm140 pegi balik..mak cakap "ok mak sponsor"..
sukanya aku..rasa nak melompat ja atas katil nih...

pastu aku ym kakak aku cakap ok leh g..aku tnya tarikh lak..7/10-14/10...waa aku ada kuliah time tuh!!cmna aku nak g??!!waaaa....kecewa gilalalalala aku nih...da boleh g ada kelas plak..melepas aku nak naik kapal terbang!aku da la tak nah naik kapal terbang..waaaaa..

p/s:muka aku cmni sekarang =(

0 comments:

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010