result oh result!!


aku nya result da lama kuaq dalam mggu lepas sampai slip peksa kat umah aku...
abah aku yg bukak dulu result aku...slama ni pun apa2 surat aku yang sampai kat umah aku mmg abah aku yg koyak n baca dulu..sampaikan la kad2 raya aku pon dibaca skali..adeh...ilang privacy aku.kalo time bulan posa mmg aku sedia menanti depan pintu takut abah aku baca..mana tau ada kad yang peminat aku ke (aiceh pasan artis)haha...marka @ pakwe bg ke tak ke kantoi aku kena bambu..heheh...eh merepek lak aku nih..ok2...cita betoi lak ni..

abah aku bukak n baca result aku n kak linda aku panggil aku cakap abah nak cakap sket ngn aku..aku tnya napa abah aku tunjuk result aku n marah aku cakap main2 ke kat sana?tak blaja ke?aiseh..aku cakap la aku dah bt sungguh2 dah tpi nak bt cmna tu ja aku leh dapat..sedih2..tapi sekurang2 nya aku naik jugak pointer aku 0.5 dari sem lepas...kalo abah aku tau sem lepas aku dapat brapa mati aku kena berletiaq..sem lepas punya slip aku dapat dulu dari abah aku,aku sorok dalam2 punya dalam peti besi aku..wahwahwah..sapa pon tak tau..kalo tau mampos...pandai tak aku bawak sorok???

naseb bek aku pndai sorok kalo tak mmg abah aku marah..kalo aku terang napa aku nya result cmtu msti abah aku takle trima..sebab sem lepas mmg aku byk masalah yg menyerabutkan kepala hotak aku yang sempit n padat nih..aku takle cope n collapse masa exam..truk kan aku?so jgn la nak menyerabutkan kepala aku time exam..nnti aku bertukar menjadi SAILORMOON!! mau??heheh

ok2..malas nak merepek lelame..

to senapang: congrats!!!dekan sem nih!!!bgganya i....hahaha

0 comments:

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010