pala hotak yg kreatif..


aku rasa org yg bt patung ka apa ntah yg kat bawah ni mmg kreatif gila la..dah la leh pikiaq or imagine dalam pala dia n then leh lak transform ke bentuk yg real yg leh kita tgk.aku bukan pa..ampa jgn pikiaq len lak pas tgk nih..aku tak galakkan pon..kalo yg dah kawen tu aku tak kesah pon..hehehe..malas nak merepek panjang2..mu tgk nih kawan2..aku ambik kat profile sapa ntah..tak kenai..heheh..sori yek tercurik ambik sbb cntik n kreatif sgt..


kreatif kan??jeles aku tgk kekreatifan org yg bt nieh..jeles2!!aku jeles..aku pon nak kreatif cmtu gak!!!

4 comments:

aken_surf on May 5, 2009 at 8:46 AM said...

blik nnti aku nk wt ar cm2...hehehe....aku nk wt pkai air milo...

senapang on May 5, 2009 at 2:26 PM said...

kreatif tu ada pada diri setiap insan...
cuma perlu dilontar kan klua je..
tips2 utk lontar kan kreatif2 nih adalah seperti berikut:-
1. galak kan mandi bunga,
2. byk kan makan buak cempedak,
3. slalu2 kan menolong orang buta tikam nombo,
4. byk kan tdo,
5. slalu2 tgk cite lawak utk meningkat kan kreativiti anda..

good luck..huhu

violetless on May 5, 2009 at 3:18 PM said...

hg nak pakai gn neskape oo pon aku tak kesah aken oi..hehehe
n to senapang:tu nak kreatif jadi pa???ceh!!tido mmg byk pon...sapa yg slalu tido byk ntah..

zatul.hernani on May 5, 2009 at 10:02 PM said...

hye.. salam singgah jugak.. :)

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010