rambut ku musnah!!!


aku tergunting rambut aku senget arini..
bukan ter.........tp mmg nak gunting sket kat depan nih..tp tak sangka lak tersenget sebab tak nmpak seh..
nama pon potong sendirian bhd..
bongek toi.. nmpk muka aku lagi bolat la..
da la muka aku sedia maklum bolat...adeh....
malu ngn dak2 bilik aku..tp aku dengn muka tak malunya pon bt bodo ja...heheh
aku potong skali g sbb nak bg tak senget sgt..
last2 ni aku rasa cm cmey lak aku ptg neh..heheheh
best woo ptg sendirik...
takyah nak marah org,hangin ke sbb salah sendrik bukan salah ibu mengandung...heheh
apa g aa aku nak mencarut dalam nih...

lama da aku tak ptg...aku nak taruh rambut panjang2 sbb nak menang piza..
hahahah..aku rasa aku menang pizza la..
mesti pelik napa aku nak menang piza kan?
apa kena mengena ngn rambut panjang?
sbb aku,adik aku ngn kak aku bet sapa rambut dia panjang sampai pinggang menang..
so rambut yang paling pendek kena aa blanja pizza.
adik aku da out sbb dia mmg tomboy.takleh simpan rambut panjang..
minah tu lagi best rambut ptg sendiri gaya laki lak tu..riso aku ngn adik aku sorg nih...(bila mu nak jadik pompuan dik oi)jadik la cm kak hg nih..feminin gitu..huahuahua..
kak aku pon out sbb abah terlebih ptg rambut dia aritu..
dia cadang nak ptg rambut bercabang ja..tup2 abah terpotong byk..hahahahah
padan muka..suh abah potong g.kan da pendek..
mmg out da sbb rmbut dia payah nak panjang.setahun 1cm pa panjang..

so aku la pemenangnya!!!sbb rambut yg senget tu kat depan bukan kat blakang!!
yes!!!pizza free!!yeyeyeye!

0 comments:

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010