jgn cakap perkataan nih!!!


aku benci gila kalo ada org sebut perkataan "WATEVER".aku leh nyumpah2 kalo orang sebut perkataan tuh..aku sensitip+elergik gila dgn perkataan tu.sapa2 yang cakap kat aku perkataan tu aku akan warning dulu..kalo tak makan saman gak n still cakap benda tu aku takkan kawan n takkan layan org tu..punya la takleh aku ngn perkataan tu...rasa geram yang teramat2..macam takdak adab ja..bg aku la..bg orang len maybe diorg tak kesah kalo cakap perkataan tuh..perkataan tu leh bt rambut aku terpacak ala2 goku dlam filem dragonball revolution tuh..huhuhu...dasat tak aku??sila takut..hahahahah...

p/s:diulangi jgn sebut perkataan tuh..

4 comments:

senapang on April 24, 2009 at 3:18 AM said...

tapi mcm best je cakap pekataan tu..

ehehehe...

Anonymous said...

WHAT EVER!!!!!!
WHAT EVER!!!!!!
WHAT EVER!!!!!!
WHAT EVER!!!!!!
WHAT EVER!!!!!!
WHAT EVER!!!!!!
WHAT EVER!!!!!!
WHAT EVER!!!!!!
WHAT EVER!!!!!!
WHAT EVER!!!!!!
WHAT EVER!!!!!!
WHAT EVER!!!!!!
WHAT EVER!!!!!!
WHAT EVER!!!!!!
WHAT EVER!!!!!!
WHAT EVER!!!!!!
WHAT EVER!!!!!!
WHAT EVER!!!!!!
WHAT EVER!!!!!!
WHAT EVER!!!!!!

violetless on April 24, 2009 at 6:21 PM said...

jgn nak gatal cakap

senapang on April 25, 2009 at 3:58 PM said...

waaa..da bleh da comment..bagus2
good job..

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010