cameron highlands



ni trip kelas aku g cameron ngn kawan2 aku..wpon takda la best sgt masa p tu (sbb takdak aktiviti n aktiviti tak jd last min n takda tentatif)..punya boring dok dlm hotel yg tak best sbb aku n kwan2 aku dapat hotel murah yg tingkat plg tinggi a.k.a loteng... mmg tak best..heater lak tak jalan..sejuk cam mandi ayaq water cooler.


ni aku posing kat pokok teh...wah2..














cantikla pokok2 teh nih..aku takle tunjuk suma gmba aku..nnti ada org komen aku syok sendiri lak..hahah













ni lak kawan2 aku yg suka memposingkan diri kat kilang teh boh tuh....suma pakai itam..napa aa??kami tak janji pon..awat ampa suma tiru aku???tak aci!!!





































ni suma gamba2 bunga n pokok yang aku tgkp masa kt sana..aku suka bunga..n bak kata jee der(dak cina kelas aku)munge...




















kaktus pon aku suka gak..nak beli tp aku tau pas 2 3 ari mesti mati sbb aku tak reti nak jaga la kaktus nih..huhuhu

3 comments:

Hasrey on April 11, 2009 at 2:31 PM said...

hmmm...
nak bunga...

izzahyus0f on May 2, 2009 at 5:33 PM said...

aku rs aku pling comey....hahahahha

violetless on July 12, 2009 at 1:41 PM said...

ya Allah pasannya la cik izah nih..

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010