aku dah merdeka


ssuai kan ngn tajuk kat atas sbb aku da 2 mggu bertungkus lumus jawab n study dalam final exam nih..huhuhuh..penat study sampai lebam bijik mata nih..aku slalu study sengsorang ja sbb aku nih suka sembang sket kalo ada kawan2 nih..so nak elakkan aku sembang benda ngarut2 aku pon study la sorg2..pastu ada mamat sekelas aku ajak study skali, aku cakap takmau dia kata kedekut ilmu lak..so aku pon study la gak sbb tanak kecikkan ati n mana tau dia ada soklan spot..leh aku tumpang sekaki..tak gitu??

tpi aku nih study tgk org gak..ada yg aku takle nak study langsung kalo ada org2 cmni dalam study grup aku:-
1)org suka nyampok time aku tgh bercakap sbb bila aku cakap org potong mmg aku lupa abeh n takle nak ingt da..so aku menci sbb aku blank abes..
2)org yg laju gile..maksud aku dia study laju aa.aku tak sempat nak paham dia da masuk tajuk len..tu maksud aku..
3)n then org yang time study dia sembang n then dia tnya balik apa yg dah study td.bt org bengang ja..org study sebok nyembang n then bila org da tajuk len mula la tnya tajuk yg da lepas..

tu antara kriteria org yg aku takle nak study sesame ye..kalo aku tanak study grup skali tu paham2 la ye..

sekian..

2 comments:

izzahyus0f on April 30, 2009 at 10:27 PM said...

wei..aku kategori ape???aku mesti budak yg baik yg selalu tlng kwn2 kan..haahaha

violetless on July 12, 2009 at 3:55 AM said...

ceh..hg tu kategori suka bercerita..

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010