agen cari jodoh...


hehehehhe...aku tersengih2 sendirik teringat pasal benda2 cari jodoh ni...
aku ni takdak niat pon nak jodohkan sapa2 tp aku slalu ja boleh ngamkan some1 ngn some1 yang len...

contoh: aku men ym ngn dak ni..dia ni mmg la sempoi n slamber gila la. slamber pggl aku milo (sbb aku tak putih n dia samakan kulit aku dgn warna milo, kuang asam keping punya mamat)
so aku pggl la mamat ni katik. paham2 la bila org pggl some1 tu katik kan..ssuai la dgn ketinggian dia aku paggl dia cmtu..heheh..so, bersambung.aku ym ngan dia, aku cita kat kawan sebilik aku yang mamat ni sukati ja ppgl aku ni macam2, bengong la, milo la, neskape la..macam2 la.kawan sebilik aku lak ni (nama dia dirahsiakan atas permintaannya..heheh), pon mintak la address katik ni n aku yg baik ati lagi pemurah pon bg la kat dia.kami pn berduet kenakan mamat katik ni..

1 ari tu mamat katik ni mintak tolong aku edit la esemen dia.aku kan terkenal dgn sifat baik ati pon tolongla.heheh(ada la upahnya).upah dia lak,dia banja makan.so, aku pon jumpa la dia n aku bawak cik budak sebilik aku yg santek lagi tggi ni skali. aku pelik lak mamat ni cm malu2 kambing lak nk cakap ngn dak bilik aku ni padahal dlm ym berkobar2 kena mengena..hehe..

mamat katik ni dia ni eksen sket sbb dia slalu ckP takkan kapel sampaila abes blaja. aku lak kata jgn confident nnt dia gak kena tarik balik pa yg dia cakap.kan da kena tarik balik sekarang sbb dia da kapel ngn nad budak bilik aku yang santek lagi tggi tu..oit katik, pas ni hg kena pakai heels la nak kuar ngan dak bilik aku tuh.. hehehe

p/s: -aku doakan katik ngn dak bilik aku bahagia ke anak cucu
-len kali jgn cakap besaq, mulut aku ni masin
-menjadi lak plan aku yg tak sengaja nih
-kebetulan arini besday katik-hepi besday katik, semoga hg tggi..

0 comments:

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010