cute...



comey tak budak nakal ni?

dear diari,

title kat atas tu bukan nak puji diri sendri ye cik diari..wpon ada gak org puji aku ni comey..huhuu..but my adik cakap "kalo ada org puji hg comey tu maksudnya dia nak kata hg gemok"..cait,kuang asam jawa takdak bijik punya adik...

ok2 da cita pasai adik aku n diri aku sendri nnti cik diari ngantuk+bengang lak dengaq cita aku memuji diri sendiri ni..hahaha.jgn marah ye cik diari..saje nak puji..hahahah..asik tergelak je.apala nak jadik ngan aku ni..

hmm.aku nak cita aku p tadika nak observe budak2 tadika ni cmna..aku da besa da ngn budak2 ni sbb penah jadik cikgu tadika dulu.best woo layan budak2 lagi2 yg pandai bodek aku ni.aku bukan boleh sgt org bodek2 kata baju aku lawa ni..baju je..heheh.

eh aku nak cita kat cik diari neh..adoi ada ja yg terlepas cakap.heh.hmm..aku p tadika kat ampang sbb kawan aku keja kat sana n aku n kump aku ingt senang aa nak kautim upa2 nya ssh gak..takut kami curik kokurikulum depa lak.mana da nak curik.perasan ja depa ni..kami pon blh bt kurikulum lagi baguih la..hahah..riak lak..takda aih saja ja nak lepaskan geram..tp ok la gak pas sampai kat situ..mula2 ketaq gila nak masuk takut kena semboq..upa2 nya tak kena pa pon..ramah ja depa ni..budak2 pon ok gak..comey2 sumanya..

ada sorg budak ni mmg comey n nakal gile la..org cakap cmni dia jawab cmni..ada ja benda dia nak jawab.umoq baru 3 tahun lebih tp cakap macam org tua...ni gambaq dia ni..

tak tau la nmpak ke tak gmbaq ni..

hmm...dah siap suma aku pon g la nyembang ngn budak2 ni..ada sorg budak laki ni comey betoi pangai dia..gentleman lak tu sbb masa aku nak trun tgga dia tolong bukak kan gate kat tangga pintu tu..kalo la ada laki yg bt cmtu kat aku..kalo budak tu da besaq mau ja aku kawen ngn dia..hahahah..gatai lak aku ni.kalo aku ada anak cmtu la bahagia idup.sapa la nak kawen ngn aku yg ganas ni.heh kan cik diari kan?

hmm pas aku da bt ni aku pon melayan la plak budak2 petang lak.ada sorang budak ni manja bangat.suka aku..menyendeh ja keja dia..muka bulat,mata pon bolat gak.tingat anak sedara aku kat kampung...kalo aqilah ada bc blog alang ni "lang rindu bangat kat qilah n abg!!!, nnti lang balik lang belikan rantai mickey mouse ye"..(mcmla dia pandai bukak blog ni,baru 5 tahun)

ok tutup cite..pastu aku pon memblah kan la diri aku n kawan2 aku..p la balik pas suma da setel.best keja luar ni boleh jumpa budak2 yg comey..

p/s:tq to kak nirah sbb tolong masa p ampang aritu,management tadika little caliphs.tq so much!!

0 comments:

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010