dinner maz yg besa2 ja..


aku ngn pelayan yg layan meja kami malam tuh..
geng 3 sekawan aku nih...




wawan mengada bt2 romantik ngn aku kunun...nyampah aih aku...ni bukan skandal aku ey..tak hingin aku nak skandal ngn budak hingusan cm dia ni..



















ni plak gmba aku ngn yati...budak2 kelas aku slalu tertukaq aku ngn yati jitra ni(dia jeram saja ja buh jitra sbb dia lani dah pandai cakap penang sbb da lama kawan ngn aku..pengaruh kuat gak aku ni)..aku ungu dia pon ungu..kan macam kembaq tu..depa ni slalu tertukaq smpaila aku ngn yati nyahut ja kalo sapa2 pggil nma salah sorg dari kami ni..malas nak layan..hahaha..kat mn yg sama ntah..aku rasa sbb kepadatan isi kat pp kami yg bt kami nmpak sama kot..pada firasat aku la..hahah



malam maz tu takda la grand sgt..besa2 ja wpon ni 1st time aku p dinner ni(dinner kolej la,takkan la aku tak penah dinner)hahahah...hmmmm..aku pon malas nak komen byk2 sbb ramai yg len komen pasal makanan tak cukup la,air tak sedap la..tp tekak aku rsa sedap ja pon..makanan lak sampai tak larat nak makan kitorg punya pelayan dok layan..mmg best la pelayan kitorg malam tu...sporting abes,siap kena marah pon leh lagi bergurau manja ngn meja kami ni...huhuhu...mmg 5 star la kami kena layan ngn pelayan ngn member dia ni..meja len hampeh kot depa punya pelayan..huhuhu..jgn jeles..nak2 meja kami tak cukup org..spttnya 10 org tp meja kami 7 org ja..apa lagi melantakla yg bahagian yg org tak mai tu..kenyang...naseb bek masa balik kebaya aku ni muat lagi..hahahah..

0 comments:

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010