aku dapat adiah...


heheheh...dapat pon aku adiah arini..aku men bowling aritu kat midvalley je..aku men asik masuk longkang ja..bt malu ngan diri sendri n kawan2 aku yg usha ja aku men..naseb bek la aku tak terlepas bola kat blakang.bt jadik bahan gelak org ja..da la aku geng ngn budak mulut laser abeh.....yg tak blh blah yg mulut laser ni budak laki..tak sangka wei budak laki mulut laser kalah pompuan...aku ingt laki ni jga mulut sket depan pompuan tp mak aiii,kalah mulut aku...hahahah..

tp ada gak la aku strike skali wpun asik masuk longkang..suwei btoi aku aritu asik masuk longkang ja.takle tunjuk skill..main plak lawan ngn presiden kolej yg aku tak brapa nak berkenan sbb dia xpenah nak tegoq aku..(mcm besaq sgt ja aku ni dia nak kena tegoq..hahahah)comey gak presiden kolej aku ni...heheheh..tp takle ngorat nnt ramai palk skandal aku kat kolej ni.huhuhuh...apa sebenaqnya aku nak cita ni aa...jap aku kembali kat topik aku ni..disebabkan ni perlawanan antra floor n aku sebenaqnya floor 400.n floor 400 pada awainya kata penuh da takle nak masuk, aku pun p la terjun kat floor 300..seb bek aku join grup depa ni buleh la aku nak eksen dapat no 2.kalo aku takdak mesti depa menang..hahahaha

aku nak tunjuk gmbq aku men pon takle sbb aku tak ambik gmbq kat kwan aku g..nntila aku tunjuk kalo aku rajin..aku ni pemalas sket..wpon aku mlas aku ttp rajinkan diri aku yg mls tahap gaban ni..

ha!!lupa lak nak cakap..menang no2 pon dapat cikedis je pon...abeh la badan aku penuh toksik..hahahaha...

1 comments:

Hasrey on March 13, 2009 at 4:11 PM said...

oooo...
okla tu main bolng...
presiden?banyak skandal??
isk..isk..isk

 

mereng sebelah kepala ♣ ♣ ♣ Mamanunes Templates ♣ ♣ ♣ Be Purple by : Luth Textile (dot) com
Ilustração: Gatinhos - tubes by Jazzel (Site desativado) 17 March 2010